Filosofia per a la vida

Therapeia filosòfica

Sessions d'acompanyament

Oferim una primera sessió orientativa, informativa i a meitat de preu.

Pots demanar-la aquí.

L'eina de les sessions ofereix un espai a través del que poder desvetllar (conèixer, analitzar, sentir) allò que ens afecta: ens fa patir, ens preocupa o ens inquieta. També ens permet iniciar un procés d'autoconeixement filosòfic amb el que poder contactar amb les preguntes més íntimes i, a la vegada, més universals: ¿quin sentit té la meva vida?, ¿què vull?, ¿qui soc?


Partim, cadascú, d'una cosmovisió (una filosofia quotidiana no del tot conscient) a través de la qual veiem el món d'una determinada manera. Això ens empeny a repetir patrons, mantindre'ns en una zona de confort, alimentar les pors i, en definitiva, a reduir la vida a una parcel·la de valors e idees no del tot questionats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Cura sui vol incidir en l'anàl·lisi d'aquesta cosmovisió a través d'una concepció global de la persona, és a decir, integrant la dimensió mental, la corporal i l'emocional. Concretament, potenciant la pressa de conciència de la nostra manera de viure i habitar la vida, responsabilitzant-nos d'ella, contactant amb la nostra vulnerabilitat per acceptar el dolor (no el patiment), recuperar el nostre criteri, asertivitat i seguretat i, finalment, superar les relacions de dependència o independència per a convertir-nos en sers interdependents.

 

És, també, la possibilitat d'iniciar un camí de creixement, auto-descubriment, de-construcció de la personalitat i emergència de noves formes vitals i cosmovisions, facilitant i acompanyant en l'emergència d'altres formes d'habitar, sentir, relacionar-nos, pensar, etc. més radicals i satisfactories.

 

Què és l'acompanyament filosòfic?

Las sessions poden tenir diferents formats:

Sesisó individual

presencial

Sessió individual

a distància (Skype)

Sessió grupal

presencial

Cura sui
Escuela filosófica de la actitud
Filosofía para la vida
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

C. Vallès, 92. Sant Cugat del V.

guenos en Facebook

guenos en Twitter

Estate al día de nuestro Blog

  • Grey RSS Icon

Síguenos en Instagram

guenos en Youtube

Aviso legal.

by Lila

645.33.52.63